Нашите услуги

Ние от ,,Нобел Пропъртис” сме насреща да Ви съдействаме в този така важен за вас момент. Нашият екип от професионалисти, с дългогодишен опит в бранша, ще ви съдейства при всякаква нужда!

 

Запитванеконтакти

На една стъпка от мечтания дом!

Дългогодишният ни опит в бранша ни помога да намираме оптимално най-добрите решения за всеки наш клиент. Нашата мисия е да предлагаме висококачествени услуги в сферата на недвижимите имоти и цялостни решения за вашия нов дом.

От началото до края на сделката ние сме до вас!

Ние сме до вас от планирането на бюджета за покупка на жилище до подготовката на всички нужни документи и изповядването на сделката.

Да отворим врата на вашия нов дом още днес!

Всяко търсене започва с оглед на подходящия дом. Ние сме насреща и разполагаме с една от най-големите бази за недвижими имоти в град София.

Новият ви дом има нужда от ремонт?

Голяма част от сделките с недвижими имоти се извършват с цел инвестиция. Апартаментите за ремонт са с 5 до 15% по ниска цена от другите имоти на пазара, което ги прави предпочитани за инвестиция. Ние разполагаме с квалфицирани майстори, които ще приведат жилището ви в прекрасен вид!

Купи с ,,Нобел Пропърти"

Ние от ,,Нобел Пропърти” сме до вас в този така важен за вас момент. Ние сме наясно, че покупката на ново жилище е обвързана не само с влагането на голяма сума пари, но и с появата на много въпроси като: “Дали това е моето жилище? Какъв имот е най-добре да изберем? и т.н.”

Продай с ,,Нобел Пропърти"

Искате да продадете вашия имот на максимално висока пазарна цена?
Ние сме насреща

  • Дългогодишен опит.
  • Гарантирано най-добра цена.
  • Подготовка на всички документи за изповядване на сделката.
  • Бърза продажба.

Наеми нов дом с ,,Нобел Пропърти"

Ние от ,,Нобел Пропърти” разполагаме с една от най-големите бази данни с имоти, намиращи се в град София. Поддържаме по над 200 актуални оферти за нов дом под наем, като по този начин даваме оптимално най-голям избор на нашите клиенти.

Отдай под наем с ,,Нобел Пропърти"

Искате да отдадете под наем вашия имот?
Ние сме насреща!

  • Дългогодишен опит.
  • Гарантирано най-добра цена.
  • Сертификат за платената комисионна, гарантиращ наемател в следващата 1 година без допълнитено заплащане.
  • Подбор на клиентите за вашия имот по зададени от вас критерии.